1398/06/10

با استعانت از درگاه خدای متعال، انجمن میکروالکترونیک ایران با همکاری پژوهشگاه  هوافضا مفتخر است اولین کنفرانس میکروالکترونیک ایران را با مشارکت پیشکسوتان و  نخبگان ایرانیان داخل و  خارج کشور و  حمایت عالیه  دانشگاه های معتبر در تاریخ 4 الی 6 دی‌ماه 1398 در تهران برگزار نماید.
همزمان با  برگزاری  کنفرانس، نمایشگاه  دستاوردهای علمی، پژوهشی و فنآوری در حوزه‌های میکروالکترونیک کنفرانس در تاریخ 5 دی ماه 1398  برگزار می‌گردد. گسترش دانش فني و تبادل آخرين دستاوردهاي علمي- تحقيقاتي توسط صنعتگران، پژوهشگران و انديشمندان مراکز پژوهشي و دانشگاهي و آشنایی با رویدادهای علمي و تجاري مرتبط با صنعت  میکرو الکترونیک  از مهمترين اهداف برگزاري این نمايشگاه است. غرفه‌‌های نمایشگاه دارای مساحت های متغیر 3 تا 15 متر مربع بوده و هزینه اجاره هر غرفه به ازای هر متر مربع  5,000,000 ريال می باشد. به شرکت‌های دانش‌‌بنیان و شرکت های مستقر در پارکها و مراکز رشد فناوری 20 درصد تخفیف داده می‌شود. به دليل محدوديت بخش نمايشگاهي، اولویت واگذاری غرفه ها به تاريخ رزرو و واريز کامل وجه مربوطه بستگی دارد.
علاقمندان به رزرو غرفه و میز می‌‌توانند فرم مربوطه را حداکثر تا تاریخ  30 آبان ماه 98  تکمیل و مبلغ مربوطه را به شماره کنفرانس  واریز نمایند و فیش بانکی را در قسمت تکمیل فرم بارگذاری نمایند.
علاقه مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند با سرکار خانم شیریان مسئول برگزاری نمایشگاه ها با شماره تماس 09124464049 و یا با دبیرخانه نمایشگاه ها با شماره تلفن 88366030-021 داخلی 343 تماس حاصل فرمایند.
لطفاً فرم پیشنهاد درخواست غرفه نمایشگاه را در اینجا تکمیل و ارسال نمایید.

توجه : نظر شما پس از تایید مدیر سایت در سایت نمایش داده می شود !