1398/10/09
روز پنجشنبه 5 دی ماه، اولین کنفرانس دو روزه میکرو‌الکترونیک ایران توسط پژوهشگاه هوافضا و انجمن میکروالکترونیک در دانشکده مهندسی برق دانشگاه صنعتی شریف برگزار گردید.

در مراسم افتتاحیه این کنفرانس، دکتر عطاردی رئیس انجمن میکرو الکترونیک و دبیر دائمی کنفرانس میکرو الکترونیک ضمن خوش ‌آمد‌گویی به شرکت کنندگان، بر لزوم توجه بیشتر به حوزه میکروالکترونیک در کشور و تعامل سازنده فعالين این حوزه تاکید کردند. سپس دکتر امی، رئیس پژوهشگاه هوافضا و رئیس اولین کنفرانس میکروالکترونیک با ابراز خوشحالی از استقبال متخصصین حوزه میکروالکترونیک از این کنفرانس، اظهار امیدواری کردند که از نتایج این کنفرانس در حوزه های گوناگون از جمله هوافضا بهره برداری مفید گردد. ایشان در ادامه آماری از مقالات رسیده به دبیرخانه کنفرانس ارائه کردند.
سپس دکتر علیپرست عضو هیأت علمی پژوهشگاه هوافضا و دبیر اولین کنفرانس ميکرو‌الکترونیک از نمايندگان حاميان این کنفرانس (پژوهشگاه هوافضا، انجمن میکروالکترونیک ایران، دانشگاه صنعتی شریف، دانشگاه صنعتی سهند، سندیکای صنعت مخابرات و شرکت صاایران) با اهدا لوح و هدایایی تقدیر نمودند.
در ادامه، دکتر ناظمی معاون فناوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، دکتر نقی پور معاون وزیر صنعت و دکتر ملکی‌فر نماینده صندوق نوآوری و شکوفایی معاونت علمی و فن آوری ریاست جمهوری سخنرانی کوتاهی داشتند.
پس از استراحتی کوتاه، دو سخنرانی کلیدی و تخصصی با عناوین "ارائه برنامه راهبردی میکرو الکترونیک" توسط دکتر عطاردی و "ترانزیستورهای اثر میدان با عملکرد بالا بر پايه ساختارهای دو بعدی فسفرین و سولفید تنگستن" توسط دکتر مهاجرزاده ارائه شد.
در برنامه عصر این کنفرانس، دو میز گرد تخصصی با عناوین "چشم انداز آینده میکرو الکترونیک در ایران و راهبردهای توسعه آن در کشور" به دبیری دکتر عطاردی و "چالش های کسب و کار میکرو الکترونیک در ایران و مدل کسب و کار بهینه در این حوزه" به دبیری دکتر فتوت احمدی برگزار شد.
در ادامه پس از نشست مجمع عمومی انجمن میکروالکترونیک، مقالات ارسالی کنفرانس به صورت پوستر و شفاهی ارائه شدند.

لازم به ذکر است که چهار کارگاه تخصصی این کنفرانس، روز چهارم دی‌ماه در پژوهشگاه هوافضا برگزار شده ‌بود.

کنفرانس میکروالکترونیک ایران

توجه : نظر شما پس از تایید مدیر سایت در سایت نمایش داده می شود !